Vem är då Carro?

Jag vet ju inte om någon kommer att läsa min blogg eller dess enda syfte blir att jag får skriva av mig i denna tid av skräckblandad förtjusning/ångest över att närma mig 40. Men om någon ramlar in här så kan ju en kort bakgrund vara på sin plats.

Jag är 38, gift med E sedan 13 år, mamma till två goa barn 9 och 12 år gamla. Jag är bosatt i Skåne utanför Ängelholm och är lågstadielärare (grundskollärare 1-7 på legitimation men undervisar just nu 1-3). Jag är pratig och älskar att umgås med människor. Fram till för ca 1 år sen hade jag ingen gräns för hur mycket social jag orkade vara. Nu kan jag känna att det är skönt att bara vara själv ibland. 

(null)

När jag inte jobbar eller fixar med hus o familj så älskar jag att drömma om framtida resor. Att resa är en av mina största passioner och det lär jag återkomma till i olika infallsvinklar.

Att jag inte har några direkt andra intressen var en av de saker som fick mig att ifrågasätta vilken riktning jag skulle ta. Min man har många bisysslor och kan tjäna pengar på sina intressen. Han ska nu även byta karriär och utbilda sig till elektriker så han är i utveckling och jag känner att jag står lite still.  Jag älskar mitt jobb, men jag har jobbat i skolan i 15 år och ibland undrar jag om jag kommer orka i nästan 30 år till. Jag kände att jag behövde en hobby och efter många nätters grubblande är jag nog ett intresse på spåret! Jag får återkomma med det...

När jag skrev detta inlägg slog det mig att detta är något jag tycker mycket om att göra, skriva!

Om någon hittar hit så lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här!